Dental Marketing and management - 13 Oct 2012, IEC, Sofia
shadow

Лектори

Красимир Маринов

Красимир Маринов

"Успехът на пазара днес е невъзможен без съобразяване на бизнеса със закономерностите и изискванията на маркетинга. Лекцията Маркетинг за успех разкрива правилата на маркетинга на дентални услуги и систематизира факторите, от които зависи успехът на вашата практика."

Красимир Маринов
УНСС

Красимир Маринов е главен асистент, доктор в  Университета за национално и световно стопанство. Води курсове по Основи на маркетинга, Продуктова политика, Директен маркетинг, Управление на продажбите. Автор е на книгите „Директен маркетинг” и „Премахване на продукти от номенклатурата на фирмата”, както и на редица статии по маркетинг.

Ръководи маркетинговите операции на компании в сферата на бързооборотните стоки и финансовите услуги.

Панайот Христов

Панайот Христов

"Правилните инвестиции водят до разширяване на бизнеса и увеличаване на печалбата. Раберете как да инвестирате правилно."

Красимир Маринов
УНСС

Панайот Христов е съдружник във финансово- счетоводна компания "Ви Пи Консултинг" ООД..

Панайот има повече от 6 години опит в областта на финансите и счетоводството. Член на управителния орган на две неправителствени организации, бивш главен счетоводител на инвестиционен холдинг с активи от 30 млн. евро, финансов контрольор на банкова институция и асистент одитор.

Милена Манова

"Важна е комуникацията с пациента. Как да се справим с агресивните и тревожни пациенти?"

Красимир Маринов
УНСС

Милена Манова е завършила висше образование в специалност “Психология” в Софийски университет ”Св. Климент Охридски”. Милена Манова е майстор тренер и супервизор по позитивна психотерапия. Провежда обучения за лекари, психолози и социални работници. Сертифициран позитивен психотерапевт към Дружеството по позитивна психотерапия – България, сертификат Ν 432, издаден от WAPP, Германия. Дипломиран обучител по позитивна психотерапия за базов курс. Управител на  Институт по Позитивна Психотерапия, гр. София.

Борил Богоев

Борил Богоев

"Вашите клиенти и пациенти са онлайн и ви търсят, искат да научат повече за вас. В своята лекция ще представя практични и ефективни стратегии и идеи за популяризиране на вашата дентална практика в Интернет, подобряване на комуникацията и грижата за клиента, презентирането и изграждането на репутация онлайн."

Красимир Маринов
УНСС

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 12 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане. Управител е на Webface Consult и автор на онлайн курсовете Летящ старт в Интернет маркетинга, Десет навика за върхова продуктивност, Email Kama Sutra.Съавтор е в Блогопедия и горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет. Силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговият неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

Кратка програма на семинара

Първото издание на семинара DENTAL MARKETING & MANAGEMENT е посветено на:

 • Маркетинг за успех – Как маркетингът ще направи практиката Ви супер успешна!
 • Психологически аспекти на комуникацията лекар - пациент. Има ли място психотерапията в денталната практика?
  Как да бъдем успешни личности и професионалисти? Как да създадем приятелски контакт с нашите клиенти?
 • Денталната практика в Интернет. Стратегии и практически идеи за популярност в интернет, осигуряване и задържане на клиенти. Как да направим успешен уебсайт? Предимства на социалните мрежи за денталния бизнес.
 • Инвестиции в денталния бизнес – Как да управляваме правилно средствата си?
 • Вижте пълната програма

Цени

 • Регистрация
 • 150 лв. (без ДДС)
 • Какво включва цената?
 • Присъствие на събитието за 1 участник
 • Материали за събитието
 • Кафе-паузи
 • Коктейл
 • Сертификат за участие в семинара
Регистрирай се!
FBВземете 40% отстъпка! Харесайте страницата на Dental Marketing & Management във Фейсбук!
Плащате 90,00лв., вместо 150,00лв.

Гаранция от 7 Sense Ideas

100% гаранция за удовлетвореност

Ние, от Севън Сенс Айдиас високо ценим времето и парите, които ще инвестирате в семинара.

Даваме Ви нашата 100% гаранция за удовлетворение!

Моля да ни уведомите, ако прецените, че семинарът не е бил полезен за Вас. Ние ще Ви възстановим таксата за участие в пълен размер! Необходимо е да ни изпратите имейл с Вашето мнение до 7 дни след събитието!